Starting up a business in a new country

Starting up a business in a new country

Skab en arbejdsplads med kreativitet og store armbevægelser - først og fremmest skal du anskaffe dig en række uundværlige ting.

Uanset om du arbejder hjemmefra eller sidder i et kontorfællesskab, er der al mulig grund til at indrette med kreative og stilrene elementer, der inspirerer dig. Dit kontor skal være praktisk, men ikke kedeligt. Omgiv dig med enkle ting, der skaber ro og orden - og fokuser på at holde skrivebordet pænt og rydeligt, så der altid er plads til nye ideér og store armbevægelser. Lad dig inspirere af disse 10 tips til kontoret, som giver endnu mere arbejdsglæde og kreativitet.

Grafisk kunst
Omgiv dig med kunst i dit arbejdsrum. Plakater er en forholdsvis billig, nem og ikke mindst pæn løsning. Vælg et enkelt grafisk print eller collage der ikke forstyrer for meget, men stadig inspirerer og skaber hygge. 

Hold styr på tiden
Det er godt at have et overblik over klokken, så du kan overholde deadlines og nå dine aftaler til tiden. Vælg et klassisk sort/hvid vægur, der passer ind i næsten ethvert rum og ikke virker dominerende blandt den resterende indretning. 

Udstil dine bøger
Saml dine bøger, magasiner og pynteting i bogkasser eller reoler, så du nemt kan finde dem frem, når du har brug for dem. Vælg nogle utraditionelle former som her fra Laura Faurschou, der kan hænge på væggen. På den måde optager de ikke unødvendigt gulvpladsen, men skaber derimod luft i rummet.

Planteliv
Grønne planter skaber liv og farve til din arbejdsplads - og så er de som bekendt noget af det hotteste i indretningen i øjeblikket. Gå efter en indendørsplante, der ikke kræver den store vedligeholdelse og kan efterlades i weekenden uden at visne. Planter såsom sukkulenter og philodendron er populære og utrolig nemme at holde. Giv dem et personligt præg ved at placere dem i fine potteskjulere lavet af for eksempel keramik eller beton.

Det rette lys
En bordlampe på dit arbejdsbord er et must. Vælg en model der er justerbar, så du kan rette på skræmen og flytte rundt på lampen, hvis du får brug for mere lys om aftenen eller i de mørke vintermåneder.

Moodboard
Lav en grafisk collage af inspirationsbilleder og noter, som du kan hænge op på væggen ved dit skrivebord. Du kan sammensætte dit moodboard på en opslagstavle, whiteboard eller blot klistre billeder og andet inspirationsmateriale op på væggen med farverig tape. Et moodboard er personlig og kreativt - og kan samtidig fungere ret praktisk som en husketavle. Det gør ikke noget at billederne hænger skævt og roder lidt, det skaber blot dynamik og noget at gå på opdagelse efter.

Ud med skraldet
En skraldepand er ikke den mest sexede genstand, tilgengæld er den praktisk og uundværlig på en arbejdsplads. Der findes heldigivs mange flotte designerspande eller fletkurve, der kan fungere som en affaldsspand og stadig passe ind sammen med resten af interiøret.

Organiseret rod
Hold orden på dit bord og organiser dine små accessories, så de ikke roder og tager for meget plads. Har du en bakke, kan du skabe et lille stilleben af dine kontorartikler, læsebriller og notesbøger heri. Det pynter og er samtidig praktisk.

Notesbøger
Skriv dine idéer og “to-do” lister ned i en fin notesbog. De kan købes i mange forskellige farver og designs, der kan gøre det helt svært at vælge. Find en notesbog der passer til dit humør og din stil og hav den altid liggende på dit skrivebord ved siden af computeren, så du nemt kan skrive dine tanker ned. Sørg for at din notesbog ikke er for stor, så der er plads til den i din taske, når du er på vej ud af døren.

Kontorartikler
Uanset om du arbejder i en kreativ eller adminstrativ branche, kommer du ikke langt uden praktiske kontorredskaber såsom kuglepenne, klipse, sakse osv. Saml dem på en bakke eller stil dem i en fin, lille krukke eller en kop på bordet.

A Scandinavian home in Surry Hills

A Scandinavian home in Surry Hills